Friday, February 5, 2010

To 4.2.2010
Aamulla hiukan nukuttuamme olemme Wienissä ja toteamme sen kello kuuden ruuhkan. Kuljettajamme Hevosmäen Matti saa uuden nimen, Felipe Masse, tehdessään Wienin katuradalla henkilökohtaisen LeMans ajonsa jälkeen vielä kelpo ajan matkalla hotellilta keikkapaikalle.

Alamme kasaamaan Lauri StryBexarin keltaista vuokrasettiä ja toteamme että ruuti on jäänyt kioskin omistajaltakin keksimättä. Kaikkien tomien telineet puuttuvat matkasta. Pikainen kiukkupuhelu setin vuokranantajalle ja sopimus että vuokraamme Sonatan backline-firmalta heidän laskuunsa uudet. Homma etenee.

Keikkaillan aloittaa wieniläinen Dragonslyer Project ja lavalla onkin kostyymit kohdillaan. Winterborn sinkoaa heidän jälkeensä lavalle puolentoista kuukauden keikkatauon jälkeen hirvittävällä latauksella. Valitettavasti pelkkä lataus ei riitä konsertoimiseen ja joulukuun tukholman keikan iskuun verrattuna bändi on kuin varjo entisestä. 36 tunnin matkustaminen ja valvominen ei varmasti ainakaan auta asiaa. Wien ei ole hallussa. Keikan jälkeen roudaamme tavarat takaisin autoon ja Sonatan aloittaessa settiään Winterborn jo matkaa hotellille nukkumaan.

No comments:

Post a Comment