Wednesday, November 18, 2009

Ti 17.11.2009
Hyvin levätyn hotelliyön jälkeen Sonatan bussilla valtavalle keikkapaikalle Budapestin Petöfi Csamok -halliin. Kello oli vasta yksitoista ja keikkapaikan cateringemäntä toivotti meidät tervetulleiksi. Heti tehtiin selväksi että ei ollut perusmätöt takahuonetarjoiluna vaan siihen totta
tosiaan oli panostettu erilailla kuin missään muualla. Hyvän ruuan ääressä kävi kuitenkin myös ilmi että Tonyn kurkku oli kipeä ja hän kävi lääkärissä. Paha infektio kurkussa ja pikaratkaisuna he pyysivät Delainin Charlotten laulamaan heidän kanssaan Last Drop Fallsin sekä lyhensivät
keikkasettiänsä. Paha enne tuleville päiville ja illan keikalla Tonyn ääni ei ollut parhaassa iskussa. Flunssa-aalto on vaivannut myös Winterbornin riveissä, mutta illan keikka meni kuitenkin osaltamme hienosti vaikka yleisö oli hallissa tähänastisesti vaikeimmin lämpiävää.
Sonatan keikan jälkeen tuli tiedote, huominen Itävallan Grazin keikka on peruttu. Koska bussimme oli edelleen korjauksessa matkasimme takaisin hotelliin eikä tilapäisbussia vielä tarvittu.


Ke 18.11.2009
Sateinen päivä ja edelleen Budapestissä. Lähdimme aamulla kävellen syömään läheiseen pizzeriaan ja juuri kun saamme ruoan, tulee puhelu että on 50min aikaa kirjautua ulos hotellista. Kauhealla kiireellä ahmiten pizzat naamaan ja tulee toinen hälytys, ei tarvitsekaan kirjautua vaan jäämme vielä koko päiväksi ja seuraavaksi yöksi hotelliin, koska Grazin keikka on peruttu ja bussimme edelleen korjattavana. Hotellille päästyämme ilouutiset jatkuvat: myöskin Wienin ja Munchenin keikat ovat peruttuja Tonyn kurkkukivun takia. Sitten onkin vuorossa ihan oikea vapaapäivä Munchenissä, joten olemme juuttuneet Budapestiin yhteensä neljäksi päiväksi ja seuraava keikka toivottavasti sunnuntaina Sveitsin Prattelnissa.

No comments:

Post a Comment