Monday, November 30, 2009

La 28.11.2009
Saavumme Madridiin pitkän ajomatkan jälkee ja ehdimme hieman käveleskellä kaupungilla ja käydä aamukahvilla ennen kuin menemme keikkapaikalle. Paikka on jälleen kerran kiertueen pienimpiä ja Sonatalaisten ahdattua soittimensa lavalle, yritämme mahtua vielä joukkoon. Paikan omat äänimiehet eivät puhu sanaakaan englantia, ja ongelmiahan tulee heti, onneksi miksaajamme Alejandro puhuu espanjaa ja se auttaa asiaa jo paljon. Portsari on lähtenyt Tonyn matkaan käymään lääkärissä, kun olo ei ole kovin loistava. Tonylle määrätään lepoa, joka tarkoittaa, että tämän illan keikan jälkeen kaksi seuraavaa perutaan, eli Bordeaux ja Pariisi. Ottaa se päähän, ottaa. Mutta pieni murhe siihen verrattuna, että Portsarilla olikin pahempi häikkä keuhkoissa ja mies viettääkin koko illan röntgenissä. Lääkitys päälle ja Vapola on illan keikalta pois, myöhästyneessä soundcheckissä teemme pikaratkaisun, että soitamme lyhyemmän setin ilman Vapolaa, Antin eli Hulkin tuuratessa Vapolan soolo-osuudet. Paha
nakki lonkalta heitettäväksi. Hulk suoriutuu kuitenkin tehtävästä enemmän kuin hienosti. Illalla keikan jälkeen pakkaamme tavarat autoon ja lähdemme viettämään ylimääräisiä vapaita 24 tuntia kestävän bussimatkan jälkeen Hollantiin.


Su 29.11.2009
Eilen alkaneella bussimatkalla ollaan halki Ranskan ja Belgian, saavumme illalla Utrechtiin Hollantiin. Koko päivä kuluu nukkuen, lukien ja elokuvia katsellen. Löysäilyä.

No comments:

Post a Comment